Despre blog


De fiecare data cind incerc sa fac ceva incerc sa o fac bine. Acelasi lucru sper sa fie valabil si in cazul acestui blog care este prima mea experienta in acest spatiu. Blogul dat este primul din Republica Moldova dedicat Eficientei Energetice, Surselor Regenerabile de Energie si standardelor internationale care au tangenta cu sectorul energetic. Prin acest blog imi propun sa aduc cele mai noi informatii precum si reflectari personale asupra subiectelor relevante din acest domeniu, la fel voi incerca sa contribui la sensibilizarea opiniei publice referitor la importanta si actualitatea eficientei energetice si surselor de energie regenerabila. Imi voi depune tot efortul ca fiecare vizitator al acestui blog sa  revina, iar comentariile lasate de catre Voi sa-mi serveasca drept sursa de perfectionare.

4 Responses to Despre blog

 1. Andrei says:

  Ma bucur ca exista in Tara noastra Oameni care isi pun astfel de obiective. Daca cele enumarate mai sus sunt sincere puteti conta si pe experianta mea in domeniu eficientei energetice in speta ” pompe de caldura”.
  Cu deosebit respect, Andrei.

 2. Nicolae says:

  foarte bine

 3. Luca says:

  Felicitari Ioane pt. blog.Interesant.sa stii ca o vizitez des.,sa nu uiti cand treci prin Romania sa ma cauti.Toate cele bune pt. tine si familia ta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: