Ministerul Economiei anunţă concurs pentru suplinirea postului de director general al Agenţiei pentru Eficienţă Energetică


Ministerul Economiei anunţă concurs pentru suplinirea postului de director general al Agenţiei pentru Eficienţă Energetică (AEE)

Candidaţii trebuie să trimită o scrisoare de intenţie şi un curriculum vitae într-un format la alegere. La această etapă nu trebuie trimise documente justificative (copii legalizate ale diplomelor/certificatelor, referinţe, dovezi privind experienţa profesională etc.), însă acestea vor fi prezentate, în caz de necesitate, într-o etapă ulterioară.

Pentru a facilita procesul de selecţie, corespondenţa cu candidaţii privind acest post vacant se va efectua prin e-mail la următoarea adresă: vlad.bogaciov@mec.gov.md (cu menţiunea „AEE”). Persoana de contact pentru informaţii suplimentare: Vlad Bogaciov, consultant superior, tel: (373) 22 25 06 75.

Data-limită : Cererile candidaturilor se acceptă prin e-mail (vlad.bogaciov@mec.gov.md) şi/sau prin scrisoare recomandată la adresa: Direcţia generală securitate şi eficienţă energetică, MD-2033, mun. Chisinau, str. Piata Marii Adunari Nationale 1, cel târziu pănă la 25 februarie 2011 (data e-mailului sau a ştampilei poştei, în cazul scrisorilor recomandate).

Ministerul Economiei îşi rezervă dreptul de a prelungi data-limită de depunere a cererilor pentru acest post vacant exclusiv prin publicarea unui anunţ în mass media sau/şi pagina web a Ministerului Economiei.

Pentru informaţii suplimentare privind ocuparea postului vacant accesaţi aici.

Sursa: mec.gov.md

4 Responses to Ministerul Economiei anunţă concurs pentru suplinirea postului de director general al Agenţiei pentru Eficienţă Energetică

 1. Nicolae says:

  Interesant cine va face parte componenta in aceasta agentie…ori ea este facuta de dragul facutului sau vor fi inclusi specialisti exersati in acest domeniu…..

  In fine vreau sa iti spun ca ai un blog reusit …
  Uite ce problema ..eu am gasit ca s-a aprobat printr-o hotarire de guvern Programul National pentru Eficienta Energetica 2010-2020 insa nicaieri nu gasesc anexa la aceasta hotarirea….vreau sa ma uit prin ea…tu nu stii de ea?
  Merci!!! Si sper ca vom gasi multe lucruri in comun de discutat in privinta eficientii energetice

 2. Ion MUNTEAN says:

  Nu stiam ca a fost adoptata o asemenea hotarire de guver, stiu doar ca este un proiect al programului national de eficientizare energetica 2010-2020, poate fi vazut la: http://mec.gov.md/node/2170

  Exista o fotarire de guvern pentru formarea Agentiei Pentru Eficienta Energetica cu aprobarea Regulamentului de Activitate, poate la asta te referi?

 3. Washington Quarter by Halkovic, Steve[25]^Washington Quarter

  • Mihail says:

   Buna! Peste tot se trambiteaza despre eficienta energetica,toti demnitarii stiu ca Moldova este total dependenta de sursele energetice externe,care ne fac vulnerabili in mai multe domenii.Totodata destul de bien e cunoscut faptul ca in R.Moldova o problema stringenta e gestionarea deseurilor,mai simplu spus gunoiului,care poluaza din ce in ce mai mult solul,apele,aierul.O solutie destul de eficienta(din punct de vedere energetic,financiar,ecologic este procurarea instalatiilor “AIST”,care proceseaza tot felul de gunoi(toata materia organica ce contine carbon) cu ezceptia metalului,pietrei si sticlei.Ca product final avem combustibil lichid de o calitate superioara(fie benzina,motorina,cherosin),sau energie electrica,sau energie termica.Toate procesele se petrec in spatiu inchis fara ca sa elimine toxine in atmosfera.Din punct de vedere financiar-este un negot dintre cele mai prospere la ziua de azi-investitiile se recupereaza dupa 1-2 ani de zile.Capacitatea numai a capitalei este de circa 500 tn pe zi de deseuri care pot fi folosite in obtinerea energiei.Aceasta tehnologie si eceste instalatii au fost testate si funccioneaza in mai multe tari din lume.Ultima demonstratie a avut loc in Estonia in luna curenta,iar peste putin timp va avea loc alta demonstratie-unde si cand anume-ne vor comunica.As dori ca cineva sa imparta careva opinii asupra temei-cred eu foarte importanta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: