Harta interactiva a surselor de enregie regenerabila


Reteaua de politici a surselor regenerabile de energie REN21 a lansat la Paris, pe 6 ianuarie 2010, harta interactivă a surselor regenerabile de energie. Harta contine o multitudine de informaţii privind energia regenerabilă, inclusiv a politicilor de sprijin, obiectivele de expansiune, acţiuni curente, capacitatea instalată, producţia curentă, scenarii de viitor, precum şi angajamentele de politică.

Harta poate fi găsit pe site-ul REN21, www.ren21.net/map .

Conceputa ca un punct central de informaţii despre sursele de energie regenerabilă, baza de date a hartii  depinde de contribuţiile, datele si cunoştinţele multor organizaţii şi persoane fizice din cadrul comunităţii de energie regenerabilă. REN21 incearca să citeze sursele pentru toate informaţiile prezentate, astfel încât utilizatorii pot accesa informaţii suplimentare în mod direct.

Ca reţea a comunităţii de energie regenerabilă, REN21 a furnizat informaţii veridice pentru mai mulţi ani, în special prin intermediul Raportului Renewables Global Status Report. Ca un nou instrument de management al cunoaşterii al REN21, Harta interactivă este proiectat pentru a urmări mai îndeaproape dezvoltarea dinamică a politicilor de energie regenerabilă, precum şi de a furniza informaţii detaliate pentru anumite ţări şi tehnologii. Pe adresa http://www.ren21.net/news/news39.asp puteti urmari o instructiune video care  vă va oferi indicaţii cu privire la modul de utilizare a hartii.

Sursa: http://www.ren21.net

One Response to Harta interactiva a surselor de enregie regenerabila

  1. Wow, ce tare!!! Mulţam, moşule!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: