Doneaza lumină victimelor cutremurului din Haiti


Organizația Americana Sol, Inc (Palm City, Florida) donează sisteme solare de iluminat pentru sustinerea eforturilor de ajutorare în Haiti, mai exact pentru a permite spitalelor, activităților de distribuire a produselor alimentare, precum şi taberelor de ajutor pentru a opera în timpul nopții.

Milioane de dolari la moment nu sunt suficiente pentru a ajutora victimele cutremurului cu magnitudinea de 7 grade în Haiti pe cînd iluminarea acestei regiuni ar permite dublarea efectivă timpului de salvare, care deobicei se finalizează la apusul soarelui. Producătorul de sisteme solar Sol, Inc pe 15 ianuarie 2010 a anunţat că a donat 300,000 de dolari SUA şi că va organiza activități de ajutorare pentru Haiti. 

În scopul sprijinirii eforturilor de ajutorare, Sol Inc a lansat programul “Doneaza lumină victimelor cutremurului din Haiti”, prin care pentru fiecare sistem de iluminare solară vîndut organizația donează un al doilea sistem pentru Haiti, inclusiv asistență la instalare și mentenanță.  Pentru a sprijini efortul de ajutorare în Haiti, părţile interesate sunt invitate să viziteze http://www.solarlighting.com şi să  facă clic pe “Help Haiti Earthquake Victims – Donate a Solar Light“.

Seria sistemelor solare de iluminat TSL este cea mai recentă proiectarea a producătorului Sol Inc destinată locaţiilor tropicale (în limita de 30 de grade de la Ecuator). Este un sistem de iluminare extrem de fiabil cu un panou solar integrat și un sisteme de montare simplificat. Este simplu de instalat și nu solicită mai mult de 1 oră pentru a fi montat. Design-ul exterior extrem de robustă este capabil să reziste la uragane.

Sursa: http://www.solarlighting.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: