AIE-PCRM 2:0 un meci care va fi cistigat doar daca AIE va obtine victorie in toate cele 3 runde


Dupa alegerea lui Mihai GHIMPU, presedintele PL, in functia de Presedinte al Parlamentului si dupa pierderea PCRM-ului la Curtea Constitutionala a mai ramas un singur pas, atragerea celor 8 voturi pentru alegerea Presedintelui RM.

Desigur ca ceea ce sa “copt” in 8 ani de zile nu va fi usor de “rupt” , dar trecutul si prezentul arata clar, “ruperea” comunistilor de la putere se va produce, si aceast lucru se va intimpla nu mai tirziu de anul 2010. Decizia de azi a Curtii Constitutionale  ar trebui sa fie un semnal pentru PCRM ca ceea ce au putut corupe in acest stat ramine de trecut.

Sa vedem ce ne lasa mostenire PCRM-ul si cu ce pornim mai departe:

1. Am primit un parlament care  nu prea seamana a parlament, ultimele semne de identitate fiind pierdute la inceputul lui aprilie 2009.  Pentru restaurarea acestuia nu se stie citi bani vor fi necesari pina la urma ca de abia se inlocuiesc conductorii electrici prin interior, se pare ca cineva a avut nevoie de materialul izolant de pe acestia si e riscant sa ramina dezgoliti… si cine stie ce contracte au mai fost semnate si pentru ce lucrari.

2. Urmeaza sa primim si un guvern care este foarte bogat in datorii si “artificii murdare” care vor solicita nu putin timp si nici putine resurse financiare pentru a putea satisface poporul care “traia bine” citeva zile in urma. Primul pas a fost facut, Zinaida GRECIANII si-a anuntat deja demisia in cazul in care ar fi trebuit sa procedeze cum a procedat si predecesorul ei, Vasile TARLEV… dar stati ca am uitat, ei erau din aceeasi tabara.

3. Mai ramine sa vedem si cu presedentia, care peste citeva zile nu se va mai vedea din cauza zidurilor ce o imprejmuieste…si de aceea nici nu ma inereseaza ce se face acolo.

Pina la urma nu cred ca AIE se va pomeni intr-o situarie ma dificila ca cea a actualului Primar General de Chisinau, Dorin CHIRTOACA care pe linga mostenirea lasata tot de comunisti a facut fata si presiunilor exercitate de catre guvernarea comunista mai binne de 2 ani de zile.

Semnatura mea

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: